Categories
General

Rehabilita

Aparelladors Lleida, Col·legi d’Aparelladors, Arquitèctes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida (CAATLL), ha iniciat una campanya de conscienciació de la importància que té la rehabilitació amb el programa REHABILITA.

La Laia Fustegueras Mir, arquitecta tècnica de TRIFORI ARQUITECTES, col·labora amb el Col·legi d’Aparelladors per tal de d’explicar que és la ITE i perquè es important que els edificis la passin.


Però, perquè rehabilitar es una bona opció?
1. El Medi Ambient. La clau es recuperar els edificis existents i reutilitzar-los adaptant-los a les nostres necessitats.

2. Manteniment de trama i creixement urbà sostenible. Si rehabilitem els casc urbans de les ciutats creem ciutats més pràctiques, accessibles, proporcinades i en definitiva creem millors maneres de viure.

3. La cohesió social i la convivència. Rehabilitant evitem la gran segregació que es produeix en barris i edificis antics enfront xones i barris nous.

4. L’economia. Rehabilitant donem feina a molta gent, i permet estalviar respecte a la compra d’un nou habitatge.

Les intervencions que més es duen a terme en rehabilitació son les millores en eficiència energètica, els canvis en ditribució i materials interiors, accessibilitat, conservació i maneteniment dels edificis.

A TRIFORI ARQUITECTES et podem ajudar en qualsevol d’aquests temes. Contacta’ns!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *