Categories
General Sin categoría

Certificats energètics

Has de llogar o vendre un habitatge i et demanen el CE? Voleu demanar ajuts a la rehabilitació? Voleu fer una millora de l’eficiència energètica d’un habitatge o edifici?

L’etiqueta d’eficiència energètica és el distintiu que assenyala el nivell de qualificació d’eficiència energètica obtinguda per l’edifici o parts d’edifici. La qualificació d’eficiència energètica és el resultat del càlcul del consum d’energia necessari per satisfer la demanda energètica de l’edifici en condicions normals de funcionament i ocupació. Classifica els edificis dins d’una escala de set lletres, en què la lletra A correspon a l’edifici més eficient i la lletra G a l’edifici menys eficient. Es compara el consum d’energia i les emissions de CO2 de l’edifici amb un de referència de tipologia i localització similar.

Que necessito?

  • Contacta amb nosaltres.
  • Farem una visita a l’habitatge o edifici per tal de definir tancaments, tancaments practicables, instal·lacions, configuració de l’inmoble o edifici, orientació….
  • Totes aquestes dades les introduirem en un aplicatiu generant així l’informe d’eficiència energètica que ens dirà la qualificació d’eficiència energètica de l’habitatge o edifici.
  • Farem el tràmit per la obtenció de l’etiqueta energètica a l’ICAEN i te l’enviarem en pdf quan la rebem.

Ja veus que es mès fàcil del que sembla, a més ens encarreguem de tot el procés fins a l’obtenció de la etiqueta energètica.

Podem obtenir l’etiqueta d’un sol habitatge o bé d’un edifici sencer generant una única qualificació energètica.

El certificat energètic es imprescindible en compra-vendes d’habitatges, lloguers, i en tramitació d’ajuts a la rehabilitació.

A més et permet, mitjançant les mesures de millora reflexades en l’informe, millorar l’eficiència del teu habitatge o edifici i d’aquesta manera millorar la seva qualificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *